Predstavitev

Mag. David Debevc, dr. med., dr. dent. med, specialist maksilofacialne kirurgije in otorinolaringologije je diplomant Medicinske fakultete v Ljubljani, kjer je zaključil študija medicine in dentalne medicine. Na Medicinski fakulteti je zaključil tudi magistrski študij iz Biomedicine. Šestletno specializacijo iz področja otorinolaringologije je opravil v Univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru, kjer se je v zadnjih dveh letih usmerjene specializacije izpopolnjeval na področju kirurgije glave in vratu.

Po zaključeni specializaciji leta 2011 se je kot specialist ukvarjal predvsem z zdravljenjem raka glave in vratu in zdravljenjem poškodb obraznega skeleta. Dodatno znanje je pridobil v času specializacije iz maksilofacialne kirurgije v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, ki jo je zaključil leta 2017. Kot specialist sedaj pokriva celoten spekter kirurgije glave in vratu vključno z ortognatsko, mukogingivalno kirurgijo, kirurgijo čeljustnega sklepa in estetsko kirurgijo obraza. Kot zasebni zdravnik se ukvarja predvsem z implantologijo.

Mag. David Debevc je član Združenja za maksilofacialno in oralno kirurgijo Slovenije, Združenja otorinolaringologov Slovenije in član European association for cranio maxillo facial surgery. Svoje izkušnje predstavlja na domačih in tujih kongresih, ob tem pa je tudi avtor številnih strokovnih prispevkov.


Kontakt
//]]>

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.